viernes, 17 de abril de 2015

S'HA CREAT EL GRUP DE CONSUM REBOST " L'ESPARTERA" A ALBERICACTA DE L'ASSEMBLEA DE L'ECOXARXA RIBERA ALTA DEL XÚQUER

El dia 15 de febrer reunits en assemblea n'Alberic els membres de l'ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer que hi varen assistir ACORDEN:

1. Crear un GRUP D'AUTOCONSUM anomenat REBOST L'ESPARTERA dins de l'ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer que operarà amb moneda social

2. Invitar a tots els membres de l'ecoxarxa Ribera Alta a participar-hi

3. EL GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA està ubicat al carrer FEDERICO SORIANO 3 D’ALBERIC

4. El REBOST L'ESPARTERA estarà obert tots els dijous de 6:00 a 21:.00 hores

5. Les condicions de participació són les següents:

5.1. Tota persona que pertanya al GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA podrà deixar els seus productes i prendre aquells que necessite mitjançant el CES, com si es tractés de la participació en qualsevol mercat d'intercanvi.

5.2 Aquella persona que vulga participar en el GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA agafarà el compromís de consumir mensualment entre 10 i 15 ecos dels productes ubicats en el Rebost que es faran públics quinzenalment a Facebook i al Blog de l’ecoxarxa, així com a l'apartat d’ofertes del CES ( Commuity Exchange Sytem)

5.3 Tots aquells membres de l’ecoxarxa la Ribera que vullguen participar en el GRUP D'AUTOCONSUM REBOST L’ESPARTERA tindran, per part de l’ecoxarxa, un crèdit extraordinari de 300 ecos perquè puguen comprar productes amb ecos en la resta d’ecoxarxes i proveir així al GRUP D’AUTOCONSUM REBOST L’ESPARTERA dels productes per intercanviar i consumir per la resta de persones participants.

5.4 Si alguna persona vol consumir productes del GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA i no te suficients ecos, haurà de parlar amb el Grup Gestor per tal de fer possible que hi pugen participar. Cal tenir en compte què és molt important el consum al voltant de 15 ecos mensuals per part de tots els membres de l’ecoxarxa perquè el GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA siga viable. Si algú no es pot desplaçar en un moment donat al REBOST podrà reservar els seus productes per telèfon i passar quan li vinga bé o veure la manera de fer-se-els arribar.

6. Invitem a tots els membres de l’ecoxarxa Ribera Alta a participar com a CONSUMIDOR i a ser possible a formar part del GRUP DE GESTIÓ DEL REBOST que es reuneix tots els dijous de 6.00 fins a les 9.00 de la vesprada al local del REBOST carrer Federico Soriano 3 d’ALBERIC.

7. Quinzenalment s’actualitzarà  la llista de productes exposats al  Rebost l’Espartera a disposició dels consumidors en l’apartat corresponent al  GRUP DE CONSUM REBOST L’ESPARTERA que apareix en el blog de l’ecoxarxa Ribera Alta

8. Per qualsevol aclariment així com per a formalitzar la vostra participació podeu posar-se en contacte amb els següents membres del grup de gestió del Rebost:

Maria Jesús Pendés Correu electrónic: penabuig2@hotmail.com Tf. 607453804

Pep Ruiz Correu electrònic: garrofer56@hotmail.com Tf 676 95611

Rafael Rodrigo Correu electrònic : r_rodrigo_n@hotmail.com Tf 696474300

Animem a tots els membres de l'ecoxarxa de la Ribera Alta del Xúquer a fer possible aquest projecte d'autoconsum amb moneda social amb la seua participació i suggerències

Gràcies

XARXES SOCIALS DE L’ECOXARXA RIBERA ALTA DEL XÚQUER 

Blog : www.ecoxarxariberaalta.blogspot.com

Facebook:  Ribera  Alta del Xúquer https://www.facebook.com/groups/394899297335918/?fref=ts

Whats App: Ecoxarxa Ribera Alta 

No hay comentarios:

Publicar un comentario